3D +
Het lichaam in balans brengen, het zelfgenezend vermogen van het brein activeren en bewustwording van uw valkuilen. U komt in balans met hernieuwde energie.
 
Waarom 3D +
We kunnen een technisch verhaal vertellen, maar belangrijker is om te melden dat ruim 85 % van de behandelde personen het beoogde resultaat heeft bereikt. Met andere woorden, de organisatie heeft de werknemer binnen 6 tot 8 weken weer op de werkvloer. De langdurig zieke werknemer ervaart hernieuwde energie, een meer uitgebalanceerd gevoelsleven en een betere ‘grip’ op het leven. Rest my case!!

Wat is 3D +
3D + is een opmerkelijk snelwerkende methode om mensen met een overspanning, burn-out, en andere stressgerelateerde klachten te behandelen. Hiervoor zijn slechts gedurende 8 weken 1 à 2 laagdrempelige sessies nodig, desgewenst in de eigen vertrouwde omgeving. 3D + wordt ook ingezet als preventieve toepassing bij toenemende stress, of energieverlies. 3D + is werken.
 
Effect
De cliënt komt in balans met hernieuwde energie. De cliënt komt uit de “vicieuze cirkel”en is daarna in staat waar nodig bij te sturen. Bij de personen die gebruik hebben gemaakt van 3D + zijn zeer goede resultaten bereikt. Na 4 of 6 sessies is er al resultaat te bemerken door de cliënt en de omgeving. Na 11 tot 13 sessies is bij ruim 80 % van de behandelde personen het beoogde resultaat behaald.
 
Hoe werkt de 3D + behandeling
Met behulp van simpele methodes brengen we  lichaam en geest weer in balans. Bewustwording van de gewoontes en/of overtuigingen die er toe hebben bijgedragen dat deze situatie is ontstaan, voorkomt herhaling in de toekomst.
 
Kosten
€ 1600,-- excl BTW
 
Wanneer
• Overspanning;
• Burn-out;
• Depressieve klachten;
• Verminderd functioneren t.g.v. verminderde energie of verhoogde stress;
• Negatief zelfbeeld.
• Problemen met werkdruk;
• Stress of angst;
 
Contact en verdere informatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Brigitte Hemke 
GSM: 06-27068119
Telefoon: 020-7731438
E-mail: mail@good-look-in.com