Hier enkele reacties van cliënten

Ik herken op tijd mijn patronen. Kan ze ombuigen tot iets positiefs. Het voelt verfrissend en ik bespreek makkelijker onderwerpen die ik vroeger liever vermeed.
GA

Ik ben een eerlijker mens van deze training geworden :)
DH

Onlangs de 4 x 1-daagse training 'Vloeibaar' gedaan bij Brigitte (Good-Look-In).
Op eenvoudige maar met een zeer doeltreffende manier loodst Brigitte je door je eigen gedachten, verlangens en emoties heen totdat je doorziet wat deze met je kunnen doen en waarom je ooit eens aangeleerde patronen blijft koesteren. En het allerbelangrijkste, als je doorkrijgt waarom je patronen vasthoudt is de volgende stap echt niet moeilijk meer, nl. loslaten
Lieve Brigitte, nogmaals heel erg bedankt, de vogeltjes fluiten nog mooier en de koffie smaakt nog lekkerder
MB

Ik ben 19 jaar en vond mijzelf vrij jong om aan zoiets deel te nemen. Ondanks dat de andere deelnemers minstens 15 jaar ouder waren, voelde ik mij niet te jong of iets dergelijks. Voelde me op m'n gemak en voelde me niet de brookie van de groep. Ik vond deze cursus dus voor jong en oud!
Je merkte na elke trainingdag wel dat er iets veranderde in de tijd tot het volgende blok.
De veranderingen in jezelf merk je op bij de mensen waar je close mee bent en die je veel spreekt. Je denkt na bij de dingen die je geleerd, of gehoord hebt op de training. En als een situatie zich voordoet, dan herken je die vaak. Dit gebeurt bewust en onbewust. Ik heb het bijvoorbeeld een keer meegemaakt dat het onbewust gebeurde en daarna bedenk je hoe leuk dat is en hoe veel je aan de training had!
B

Na een langslepende relationele crisis waarin ik mezelf was kwijtgeraakt ben ik op aanraden van een vriendin bij de 3D+ aanpak terechtgekomen. Sceptisch begon ik eraan, maar na een tweetal sessies merkte ik dat ik het overzicht terugkreeg en uiteindelijk ook de kracht om zelfstandig mijn eigen verantwoordelijkheden én de daaruit voortvloeiende beslissingen te nemen. Alsof het lampje aan ging! Mijn leven heeft een 180 graden draai gekregen dankzij de ogenschijnlijke simpele manier van plaatjes kijken en de coaching van Brigitte die heerlijk no nonsense is.
C te A

Ik heb enorm veel gehad een de 3D+ aanpak.
Maar nog meer aan Brigitte als persoonlijke coach.
Er ging een wereld voor me open toen ik samen met haar MIJN ontdekkingsreis maakte.
Door haar ontdekte ik mezelf, begreep ik mezelf, kwam ik tot eigen inzicht.
Aan het eind van de coaching laat ze je zelfstandig op reis gaan, maar met voldoende bagage.
Ik vond het een leerzame reis om tot mijn waardevolste bezit te komen: Mijn eigen IK.
J

“Ik las over de3D+ aanpak op de website van Good-Look-In.
Ik ben zelf als medicus werkzaam en heb ervaring met verschillende therapievormen en behandelingen. Ik was direct geïnteresseerd. Ik heb een zestal sessies gevolgd en ben enthousiast over het resultaat.
Zaken die voor behandeling nog loodzwaar schenen, ervaar ik nu als veel minder belastend. Omgaan met lastige situaties levert aanzienlijk minder stress op”.
N.R. Bedrijfsarts

“Al enige tijd had ik last van spanningsklachten als gevolg van een te hoge werkdruk. Na twee tot drie sessies merkte ik al dat er meer rust in mijn hoofd ontstond. Ik kon hierdoor meer afstand nemen en het opgejaagde gevoel is verdwenen. Brigitte, hartelijke dank”.
H.J.

“Ik word sinds kort door Brigitte gecoacht. Mijn klachten komen voort uit een zeer vervelende arbeidssituatie. Het effect van Brigitte’s aanpak is onmiddellijk merkbaar.
Wat mij direct opviel is de veelzijdigheid die Brigitte laat zien. Zij kent vele methoden om het doel te bereiken. Zowel spiritueel als zeer praktisch gericht.
Brigitte onderscheidt de hoofdzaken snel van de bijzaken en is
oplossingsgericht”.
N.G. Ondernemer